Kladde, 2022

Boerderijtuin Kladde

Een jong stel uit Rotterdam besloot enkele jaren geleden de drukte van de Randstad te verlaten en naar het dorpje Kladde te verhuizen. Hun dochtertje op laten groeien tussen de dieren met veel ruimte om de woning was hun lang gekoesterde wens.

De dierenweides en stallen waren al aanwezig bij de boerderij, maar de boerderij mocht er wel wat vrolijker en moderner uit komen te zien. Daarnaast kreeg Studio EenS de opdracht om de tuin direct achter de woning als een vakantieparadijs in te richten.

Voor & Na

Van zand en blubber naar een luxe beleeftuin om te genieten

In deze tuin ontbreekt het aan niets. Er is een zitkuil met een lange tafel; met in de zitkuil ook nog enkele loungeplekken. De tuin is voorzien van een zwembad, een jacuzzi, een sauna, een tuinhuis met keuken, een pergola, een speeltuintje, een terras met lounge meubilair, een paardenweide en mooie beplanting.

Onze klant had veel wensen en gaf aan er zin in te hebben om alles zoveel mogelijk zelf uit te gaan voeren. Toen onze ontwerper begon met tekenen, werd er gestart met het aanpassen van de achtergevel van de boerderij. Er werd in een concept ontwerp voorgesteld andere kozijnen en een schuifdeur te plaatsen, de stenen wit te schilderen en een andere achterdeur te plaatsen. Normaliter bespreken we dan na enkele dagen het concept, maar hier ontvingen we na enkele dagen foto’s dat de klus bijna was geklaard. Heerlijk als je van die gouden handen hebt.

Kijk hieronder verder welke klussen er nog meer uitgevoerd gaan worden door onze klant.

Boerderijtuin voor Boerderijtuin na

Voor & Na - Boerderijtuin Kladde

360 graden ontwerp

Kijk EenS helemaal om je heen in de tuin

Als je op de afbeelding hieronder met de muis heen en weer beweegt kun je helemaal rondom kijken. Kijk eens richting de zitkuil of naar het mooie zwembad. En zie je ook de jacuzzi en de sauna? Een ultieme wellness beleving in deze tuin. Dit wordt genieten voor dit gezin en er zullen vast ook vaak vrienden en familie langs komen voor een frisse duik of een heerlijke bbq.

Dit wordt een heel gezellige tuin. De eindpresentatie is ook zo mooi en duidelijk. Super handig met alle informatie erbij. Wij zijn super blij met het ontwerp. Het ziet er gewoon top uit.
yoga, woman, lake-2176668.jpg
Sabrina

Maak het jezelf gemakkelijk

Kom je er zelf of samen niet uit hoe je tuin er uit moet komen te zien? En heb je geen idee welke materialen, beplanting of tuinmeubels je wilt?

Schakel dan nu Studio EenS in en laat jouw tuinontwerper het werk voor je doen. Met alle informatie in de uitgebreide eindpresentatie weet je precies welke stappen je moet gaan zetten, welke beplanting waar komt en wanneer je moet snoeien.

Marieke Eikhout en Saskia Schenk
Eigenaren Studio EenS

Enkele planten uit het ontwerp