logo studio eens

Rotterdam, 2021

Studio in de Rotterdamse haven

In 2021 werd Studio EenS benaderd door de eigenaar van een Rotterdams havenbedrijf. Regelmatig wordt er vanuit het management lang doorgewerkt, waardoor het handig is een eigen woonstudio te hebben. Een plek waar men na een lange werkdag zich kan terugtrekken om te ontspannen, zich op te frissen, nog wat te werken, een hapje te eten en te slapen, zodat men de andere ochtend weer vroeg op kantoor kan doorgaan.

Ook voor klanten is het handig om een woonstudio te hebben, zodat klanten niet op en neer hoeven te reizen tussen de zakelijke afspraken en een hotel. 

Studio EenS kreeg in de opdracht mee om er een rustig geheel van te maken met taupe tinten en (de historie van) het bedrijf zichtbaar in het ontwerp op te nemen. Onze ontwerper is met oude foto’s van het bedrijf aan de slag gegaan en heeft een geweldig meubel ontworpen, dat zowel bed is als kast als roomdivider.

Het maatwerkmeubel van het bed met de kasten is echt een enorme blikvanger in de studio.

Saskia verraste ons met het concept ontwerp en we besloten niets meer te veranderen en direct handige mensen te zoeken om het ontwerp tot leven te laten komen.
Directie ROG Ship Repair

De uitvoering is in volle gang!

De realisatie van het project is nog niet volledig af, maar men is hard bezig om de laatste puntjes op de “i” te zetten. Graag nemen we je al mee in de uitvoering, zodat je kunt zien hoe mooi deze studio gaat worden.

360 graden ontwerp

Kijk eens hoe het ontwerp eruit zag

Als je op de afbeelding hieronder met de muis heen en weer beweegt, kun je helemaal rondom kijken. Dit kan vanaf drie plekken in de studio. Onder de afbeelding kun je op de drie kleinere afbeeldingen klikken om van positie te wisselen.

Zie je de gelijkenissen al tussen het ontwerp en de realisatie?

Bij de realisatie gaat het vooral nog om de aankleding en de schilderijen die opgehangen moeten worden. Maar ziet het er al niet fantastisch uit?

rog 2

Maak het jezelf gemakkelijk

Kom je er zelf of samen niet uit hoe je interieur er uit moet komen te zien? Of kost het te veel tijd om alle woonwinkels langs te gaan of creatieve indelingen te bedenken voor je woonruimte?

Schakel dan nu Studio EenS in en laat jouw interieurontwerper het werk voor je doen.

En wist je dat je vaak nog geld kunt terugverdienen? Studio EenS mag regelmatig kortingen verstrekken op producten van bedrijven waar we mee samen werken; een leuk voordeel voor jou.

Marieke Eikhout en Saskia Schenk
Eigenaren Studio EenS

Enkele producten uit het ontwerp