Ontwerpen met Studio EenS is een feestje

Waarom? Omdat je een enorme opluchting zult voelen als wij met jouw vraag voor je interieur of tuin aan de slag gaan.

Wat jij ziet als een lastig vraagstuk of een hoop werk, is voor ons een klus waar we enorm veel energie van krijgen en we al onze creativiteit in kwijt kunnen.

Nadat we uitgebreid kennis hebben gemaakt, zul je merken dat je echt achterover kunt gaan leunen. Het is aan onze ontwerpers om voor jou aan het werk te gaan; op zoek te gaan naar de voor jou juiste indeling, meubels of beplanting, creatieve oplossingen voor die lastige hoeken, de mooiste materialen etcetera. 

Onderweg blijf je aangehaakt, want we houden je met fotorealistische ontwerpen op de hoogte. Het eindontwerp is daarbij voorzien van zoveel informatie, ondersteund door een 360 graden ontwerp die je met VR bril kunt bekijken, dat jij precies weet hoe alles er uit kan komen te zien en waar je alles kunt kopen. Ideaal toch?

De nummers spreken voor zich!

4800 +
Gemaakte artist impressions
+
Blije klanten
+
Samenwerkingspartners

Ontmoet ons team

Dit zijn de toegewijde ontwerpers van Studio EenS. Iedere ontwerper heeft haar eigen achtergrond, opleiding en ervaring. Maar er is ook een gemeenschappelijke deler; we hebben allemaal een passie voor ontwerpen en een oog voor detail; we zijn creatief en enorm geïnteresseerd in het verhaal achter een vraag.

We werken allemaal volgens dezelfde werkwijze en in dezelfde kwaliteit. Onze diversiteit maakt ons flexibel en omdat we nauw samenwerken zorgt dat voor nog meer verrassingen in de ontwerpen.

Onze ontwerpers werken vanuit verschillende plaatsen, waardoor we wat dichter bij onze klanten kunnen zitten.

Marieke

Eigenaar
Interieurontwerper

Saskia

Eigenaar
Interieurontwerper
Tuinontwerper

Daphne

Interieurontwerper

Lieke

Interieurontwerper

Waar geloven wij in?

Wij geloven dat als jouw interieur of tuin jouw karakter weerspiegelt, je thuis je comfortzone wordt.

Daarom is onze intake ook zo’n belangrijk moment. We vragen niet alleen naar je interieur- of tuinwensen, maar stellen ook persoonlijke vragen, zoals wat je in je vrije tijd doet, op welke plek je ontbijt, of je vaak vrienden en familie over de vloer hebt, of je een instrument bespeelt en wat je favoriete vakantieland is. Deze vragen zijn net zo goed belangrijk voor het ontwerp.

Door jou beter te leren kennen, te weten aan welke spullen je gehecht bent en hoe je gebruik maakt van je huis of tuin, lukt het ons het ontwerp persoonlijk te maken. Een huis of tuin inrichten kan op vele manieren, maar wij zoeken naar jouw manier. 

Omdat ontwerpen ons dagelijks werk is, biedt samenwerken met Studio EenS jou vele voordelen, zoals: