logo studio eens

EENS KENNIS MAKEN?

EenS kennis maken?

Kun je wel wat hulp gebruiken met je interieur of tuin? En ben je geïnteresseerd in wat Studio EenS voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een offerte is altijd vrijblijvend. We bespreken graag samen met jou met welk pakket jij het best geholpen bent.

+31 6 51 15 87 04

info@studioeens.nl

Werkgebied Nederland en Vlaanderen

Textieldrukshop - schort

AUGUSTUS AANBIEDING

Mag Studio EenS voor jou aan de slag in de maand augustus, dan krijg je van ons een Studio EenS kookschort cadeau*. Zo ben je goed voorbereid op die gezellige BBQ, waarbij je lekker lang kunt tafelen en genieten van de zomer.

* Deze actie geldt voor opdrachten vanaf € 750,-

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Dat is nu precies hetgeen waar Studio EenS goed bij kan helpen. Door onze uitgebreide intake krijgen wij een beter beeld wat bij jou zou passen. In een moodboard laten we zien welke sfeer volgens ons bij je past. En vind je het dan nog lastig? Dan zullen we wat vaker met je schakelen als we aan het ontwerpen zijn. Dit kan inhouden dat we je voorbeelden laten zien van meubels en materialen, zodat je meer met het ontwerp meegroeit.

Na een offerteaanvraag nemen we altijd eerst telefonisch contact op. Dit doen we binnen twee werkdagen. De eerste telefonische kennismaking geeft ons een beter beeld hoe we je kunnen helpen. Zodra we dan een plattegrond en enkele foto’s van de ruimte hebben gekregen, zorgen we ook weer dat je binnen twee werkdagen de offerte in huis hebt.

Ja, dat is zeker mogelijk. Al het maatwerk kan sowieso via ons verzorgd worden. Vind je het prettig, dat we aanwezig zijn bij de uitvoering? Of wil je dat we samen het gesprek met de aannemer voeren? Of wil je juist samen shoppen? Er is veel mogelijk, maar geen vraag is ons te gek. En lukt ons iets niet, dan geven we dat ook duidelijk aan.

Als we het conceptontwerp af hebben en je twijfelt over kleur of behang, dan lassen we een tussenstap in. We laten je dan bijvoorbeeld 5-10 voorbeelden zien van de ruimte vanuit dezelfde positie, maar dan iedere keer met een andere kleur of behang. Heb je je keuze dan gemaakt, dan zorgen we natuurlijk altijd dat de rest van het interieur nog steeds ‘klopt’ met de keuze die je hebt gemaakt.

Ja, dat kan zeker. We rekenen wel een tarief van €195,- voor dit bezoek (exclusief reiskosten), omdat een dergelijk bezoek al vaak best wat tijd kost en er al allerlei adviezen en wensen besproken worden. Mocht je dan later besluiten met ons een project te starten, dan wordt dit tarief als korting doorgevoerd in de offerte.

Dat hangt van veel zaken af. Een project van een keuken is sneller af dan een project dat het interieur en/of tuin van een hele woning betreft. Ook ontwerpen we niet alleen. We zijn ook afhankelijk van jouw input en feedback tijdens het proces. Als dat meer tijd kost, dan duurt het project ook langer. Wel maken we altijd een heldere planning, waar we (dus ook jij) ons aan proberen te houden. Loopt de planning uit, dan bespreken we dit met elkaar. Loopt alles vlot, dan kan je met 2-3 weken een ontwerp van een keuken of woonkamer hebben.