logo studio eens

Roosendaal, 2021

Nagelstudio

In 2021 werd Studio EenS benaderd door de eigenaresse van een nagelstudio. Ze wilde graag haar zaak in de garage aan huis gaan vestigen. Echter hoe zorg je ervoor dat een garage niet als garage voelt? En hoe wordt het echt een fijne werkplek waar klanten graag komen en waar je zelf veel uren in doorbrengt.

Door eerst goed in de woning van de klant te kijken, ontstond er al een beter beeld bij de smaak van de klant. Het samen vastgestelde kleurenpalet was ook een belangrijk uitgangspunt. Het interieurontwerp van Studio EenS is inmiddels gerealiseerd en dat leverde mooie plaatjes op!

Heel erg blij met het eindresultaat van mijn nagelstudio aan huis. Ik vond het best spannend om uit handen te moeten geven, maar het eindresultaat is echt heel mooi geworden. De klik met Saskia was er gelijk. Het eerste ontwerp was gelijk de spijker op z'n kop. Het gaf zoveel rust om de spullen alleen nog maar te hoeven bestellen en niet meer te twijfelen over de kleuren en materialen. Dank je wel!
nail gel, beauty, manicure-5186206.jpg
Clementine

360 graden ontwerp

Kijk eens hoe het ontwerp eruit zag

Als je op de afbeelding hieronder met de muis heen en weer beweegt, kun je helemaal rondom kijken. Zie je de gelijkenissen tussen het ontwerp en de realisatie?
Het meubel waaraan gewerkt wordt, is in het ontwerp nog een ander model. Dit meubel wordt in Italië gemaakt en het staat in de planning om te gaan bestellen.
De nagelstudio is in ieder geval al echt een gezellige plek en er wordt volop gebruik van gemaakt.

Maak het jezelf gemakkelijk

Kom je er zelf of samen niet uit hoe je interieur er uit moet komen te zien? Of kost het te veel tijd om alle woonwinkels langs te gaan of creatieve indelingen te bedenken voor je woonruimte?

Schakel dan nu Studio EenS in en laat jouw interieurontwerper het werk voor je doen.

En wist je dat je vaak nog geld kunt terugverdienen? Studio EenS mag regelmatig kortingen verstrekken op producten van bedrijven waar we mee samen werken; een leuk voordeel voor jou.

Marieke Eikhout en Saskia Schenk
Eigenaren Studio EenS

Enkele producten uit het ontwerp