2022, Roosendaal

Woonkamer Roosendaal

Voor een grote villa in Roosendaal heeft Studio EenS een niet alledaags ontwerp mogen maken. Bij het zitgedeelte heeft de woonkamer een enorme hoogte vanwege een vide. De grootste uitdaging bij dit ontwerp was om de enorme ruimte toch heel gezellig en warm te maken.

In het ontwerp ging er dus ook veel aandacht uit naar de hoogte en hebben we ook voor een geweldige blikvanger gezorgd met behulp van behang.

Lees en kijk hieronder verder hoe we dit ontwerp hebben uitgewerkt.

Voor & Na

Van kaal en wit naar gezellig en vol kleur

Veel mensen zijn bang om kleur te gebruiken en kiezen dan maar voor wit. Wit is eigenlijk altijd veilig, is altijd goed, wit vloekt niet met meubels en door schaduwen kan wit in een ruimte ook nog veel kleurverschillen geven.

Maar toch, als je dan een ruimte hebt die zo groot is, zo bijzonder is qua indeling, een grote hoogte heeft, een vide, een open trap, dan jeuken de handen van onze ontwerpers en willen we aan de slag met kleur. Gelukkig wilde onze opdrachtgever dat ook. Juist door de bijzondere hoogte mee te nemen in het ontwerp en te voorzien van akoestische panelen, door ook donkere kleuren te gebruiken en een wel heel sprekend behang, maak je van dezelfde woning een totaal andere.

Natuurlijk bleef voor ons het uitgangspunt dat het karakter van de klant wel echt past bij het interieur.

Woonkamer voor Woonkamer na

Foto voor & Ontwerp na

360 graden ontwerp

Kijk EenS helemaal om je heen in de woonkamer

Als je op de afbeelding hieronder met de muis heen en weer beweegt kun je helemaal rondom kijken. Kijk eens richting de eethoek of naar het plafond. De lampen aan het hoge plafond lijken wel druppels die naar beneden vallen. En wat vind je van de bank? Zo is er altijd genoeg plaats voor visite of je kunt met het hele gezin languit onderuit zakken bij een goede film.

Het werken met beelden had voor ons echt een meerwaarde. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we ontvingen verrassende ideeën. Wij hebben straks een woonkamer waar we ons helemaal thuis gaan voelen.
Saskia

Maak het jezelf gemakkelijk

Kom je er zelf of samen niet uit hoe je interieur er uit moet komen te zien? Of kost het te veel tijd om alle woonwinkels langs te gaan of creatieve indelingen te bedenken voor je woonruimte?

Schakel dan nu Studio EenS in en laat jouw interieurontwerper het werk voor je doen. 

En wist je dat je vaak nog geld kunt terugverdienen? Studio EenS mag regelmatig kortingen verstrekken op producten van bedrijven waar we mee samen werken; een leuk voordeel voor jou.

Marieke Eikhout en Saskia Schenk
Eigenaren Studio EenS

Enkele producten uit het ontwerp