logo studio eens

Ontwerp Spaanse tuin en bijgebouw

De eigenaren van een Spaanse villa benaderden Studio EenS om een tuinontwerp te maken. De bestrating van de tuin voldeed niet meer aan de wensen, er was te weinig parkeergelegenheid aan de voorzijde en voor de achtertuin zou het Spaanse vakantiegevoel erg gewenst zijn.
Helemaal achterin de tuin stond al een houten tuinhuis en deze mocht er ook wat zonniger uit komen te zien.
Hoewel we als tuinontwerpers graag veel groen zien, staan de Spaanse tuinen niet bekend om de vele planten en ook de eigenaren gaven aan geen groene vingers te hebben. De nadruk bij dit ontwerp lag dan ook veel meer bij de indeling, het ontwerpen van een bijgebouw met bijkeuken en de zoektocht naar de juiste meubels en materialen.
En niet te vergeten, Spaanse tuinen zijn vaak voorzien van een mooi zwembad, dus die mocht in deze tuin ook niet ontbreken…

Particuliere opdracht | 2023 | Roosendaal 

360 graden ontwerp

Kijk EenS helemaal om je heen!
Als je op de afbeelding hieronder met de muis heen en weer beweegt, kun je helemaal rondom kijken. Je kunt door op de kleinere afbeeldingen te klikken zelfs het ontwerp vanuit verschillende hoeken bekijken.
De gedetailleerdheid van onze ontwerpen valt vast op. Een goot voor waterafvoer, de verschillende texturen, de aankleding met accessoires, de verlichting en nog veel meer. Onze eindpresentaties zijn nog veel gedetailleerder. Alle meubels, verlichting, materialen worden uitvoerig beschreven en met een druk op de knop kun je alles bestellen. Een beplantingsplan geeft informatie over de planten, wanneer te snoeien, wanneer de plant bloeit en zo ontzorgen we onze klanten optimaal.

Enkele planten en producten uit het ontwerp