Hoe werkt Studio EenS

Voor iedere opdracht die Studio EenS uitvoert, is het belangrijkste dat het ontwerp of advies past bij jou als klant. Dat kunnen we alleen realiseren als we jou goed leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren, is voor ons de basis tijdens het hele proces.

Jouw opdracht kan door één ontwerper, maar ook door een projectteam opgepakt worden. Samen werken we stapsgewijs toe naar een definitief ontwerp of advies. Bij Studio EenS gaat het erom, dat jouw plaatje klopt en jij goed voorbereid de volgende stappen kunt zetten om het ontwerp (eventueel samen met ons) te realiseren.

Hieronder zie je welke pakketten wij aanbieden. Wil je dat we nog verder gaan in het ontzorgen, of wil je iets afwijken van een pakket, dan is dat zeker mogelijk.

Maak je keuze

Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag. Door goed naar je verhaal te luisteren, adviseren wij welk pakket het meest geschikt is voor je. Afwijken van een pakket kan natuurlijk ook. Graag leggen we uit wat er mogelijk is.

Pakket 1 | On the spot

Heb je zelf volop ideeën, maar twijfel je nog over bepaalde keuzes die je wilt maken? Dan is een “On the spot” brainstormsessie met één van onze ontwerpers ideaal. We komen gedurende twee uur bij je thuis, zodat je al je vragen kunt stellen. Na afloop krijg je van ons een samenvatting van hetgeen we besproken hebben, inclusief handige (shopping)tips en kortingsvouchers.

€ 295,- *

Pakket 2 | 2D interieurontwerp

Heb je een goed ruimtelijk inzicht, maar wil je vanwege een verhuizing of verbouwing hulp bij het maken van een uitgewerkt plan voor je interieur, dan is een 2D interieurontwerp vast iets voor jou. Met een indelingsplan, een kleur- en materialenplan voor vloer, wand en raamdecoratie, een meubelplan en shoppinglist kun je al snel lekker aan de slag.

€ 1.295,- **

Pakket 3 | 3D interieurontwerp

Kun je je geen voorstelling maken hoe bepaalde keuzes in jouw ruimte over zullen komen? Wil je beleven wat kleur- en materiaalgebruik doen met de sfeer? Dan biedt een 3D interieurontwerp uitkomst, want je zult de ultieme beleving van je nieuwe interieur krijgen. Met onze 360 graden ontwerpen, VR-bril en alle geleverde informatie waan je je al in de nieuw ingerichte ruimte.

€ 2.195,- **

Pakket 4 | 2D tuinontwerp

Heb je een goed ruimtelijk inzicht, maar worstel je met de indeling van je tuin? Vind je het lastig om een keuze in materialen te maken of te bepalen waar de tuinverlichting moet komen? Met een 2D tuinontwerp werken we een indelingsplan voor je uit. We stellen een materialenplan en verlichtingsplan op en geven tips over het tuinmeubilair.

€ 650,- ***

Pakket 5 | 3D tuinontwerp

Met dit pakket kun je je nieuwe tuin al echt beleven vanwege de fotorealistische afbeeldingen en het 360 graden ontwerp. Ook prettig is het uitgewerkte beplantingsplan. Met nummers op een kaart, kun je precies zien welke plant waar geplant moet worden, welke standplaats goed is voor de plant, welke bloeiperiode de beplanting heeft en hoe er gesnoeid moet worden.

prijs op aanvraag

Pakket 6 | Jouw maatwerk ontwerp

Wil je een combinatie van pakketten, ben je voldoende geholpen met een verfadvies of wil je juist dat we een stap verder gaan na het maken van een ontwerp om de realisatie gemakkelijker te maken, dan is dat allemaal mogelijk en bespreekbaar. Neem gerust contact op om te bespreken waarmee we je het beste kunnen helpen en we maken jouw maatwerk offerte.

prijs op aanvraag

* indicatie voor 1 ruimte; exclusief reiskosten (€ 0,60 per km vanaf 10 km van de woonplaats van de ontwerper) en parkeerkosten

** indicatie voor een woonkamer (eventueel met open keuken) van maximaal 50 m²; exclusief reiskosten (€ 0,60 per km vanaf 10 km van de woonplaats van de ontwerper) en parkeerkosten

*** indicatie voor een achtertuin van maximaal 200 m² ; exclusief reiskosten (€ 0,60 per km vanaf 10 km van de woonplaats van de ontwerper) en parkeerkosten