logo studio eens

Pakket 6 | Offerte op maat

Voor Studio EenS is het geen probleem om af te wijken van de standaard pakketten. Er kunnen onderdelen weggelaten of toegevoegd worden. Op deze pagina lees je wat extra mogelijkheden zijn. Ben jij dus net op zoek naar iets anders als het gaat om je interieur of tuin, dan maken we graag een offerte op maat.

pakket 6-1
Maatwerk

Overige mogelijkheden

Het kan voorkomen dat je het liefst net even anders geholpen wil worden dan met een standaard pakket. Dat is voor ons geen probleem. Wij zijn altijd flexibel en denken graag mee wat voor jou het handigst is. Er kunnen bijvoorbeeld onderdelen uit een pakket weggelaten worden. De onderstaande opties kun je eventueel toevoegen aan een pakket:

  • Het kan zijn dat je liever eerst een huisbezoek hebt voordat er een offerte gemaakt wordt. Dit is soms handiger als je van plan bent muurtjes te verschuiven bijvoorbeeld of wanneer je zeker wilt zijn over een klik tussen jou en Studio EenS. Wij rekenen hier wel altijd iets voor, maar het bedrag wordt in de offerte als korting terug gegeven.
  • We kunnen het bespreken van het concept i.p.v. telefonisch ook op locatie doen. We nemen dan zoveel mogelijk materiaalstalen mee, zodat je de materialen uit het ontwerp kunt bekijken en voelen.
  • Studio EenS kan ook met je gaan shoppen. Samen naar een tegel- of vloerenzaak gaan bijvoorbeeld of meubels bekijken.
  • Het stylen van een ruimte hoort ook tot de mogelijkheden.
  • We kunnen onze meubelmaker een offerte laten maken voor het ingetekende maatwerk meubilair.
  • Studio EenS kan ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op de werkplek zelf aanwezig zijn. Zo kan er een overleg ingepland worden met de aannemer, timmerman of schilder die bij je aan het werk gaat om de werkzaamheden door te spreken of in goede banen te leiden. 

Eigenlijk is alles bespreekbaar. We zijn altijd helder in wat we wel en niet voor je kunnen doen, maken daar goede afspraken over en leggen dit vast in de offerte.

Dus kom je er met de standaard pakketten niet helemaal uit? Neem contact met ons op om even te sparren en dan komen we altijd tot een maatwerkoplossing voor jou.